Miktokopter Карбофлай Хекса XL

Кратко описание

Цена: 7415лв.

Вие получавате

Miktokopter Карбофлай Хекса XL
7415лв.
Доставка
Безплатна

Безплатна доставка

този продукт е с безплатна доставка

Вземи на лизинг за 280 лв. за 36 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • 28 минути време на работа
  • с електронен магнитен компас
  • с GPS приемник
  • за камери с тегло до 2.5 кг
пълни характеристики

Характеристики

Серия ARF
Цвят Черен
Описание
  • Напълно готов за летене хексакоптер със суперстабилно карбоново шаси с дистанционно управление Graupner MX20 HoTT  и батерия LiPo 10000 mAh/4S. 
  • Предназначен за професионално видеозаснемане с камери с тегло до 2.5 кг (стойката не влиза в комплекта, закупува се отделно в зависимост от камерата). 
  • Базиран на електрониката и софтуера на Mikrokopter Германия с вграден навигационнен контрол (NAVI CTRL). Заедно с електрония магнитен компас и GPS приемника хексакоптера може да се ориентира напълно в пространството и да лети самостоятелно по зададени координати. В този режим автоматично може да облети и обиколи даден обект, който е целта на заснемането като управлява и насочването на обектива на камерата (Point of Interest). По същия начин може да се заснемат и панорами автоматично. Тогава точките на полета са с еднакви координати, само се променя посоката на камерата. Пилота винаги може ръчно да докорегира финото насочване на камерата или полета между зададените точки през дистанционното управление, следейки какво се случва на монитора (системата за дистанционен видеоконтрол не влиза в цената, закупува се отделно). 
  • Благодарение на новия си височинен контрол хексакоптера може автоматично да излита и да се приземява  плавно на предварително зададено място или в точката на излитане (HOME). С вградената си телеметрия в обратния канал на приемника GR16 , върху дисплея на дистанционното  Graupner MX20 HoTT, може да се проследи целия полет в реално време, в коя точка се намира платформата, колко време остава там или колко път има до следващата. Също така се дава в реално време информация за разряда на батерията, времето за оставащия полет, растоянието до платформата и други важни параметри. с електрония магнитен компас и GPS приемник
  • Още по подробно може да се следи в реално време информацията на компютър, таблет или смартфон (за таблета и смартфона е необходимо закупуването на лиценз). Софтуера за компютъра (до 250м радиус на навигацията) влиза в цената на изделието, но за безжичната връзка е необходимо WI232 устройство, което може да бъде закупено отделно. Растоянието до което работи WI232 е до около 1000м. През дистанционното Graupner MX20 HoTT може да бъдат предавани до 12 канала, с които да се управляват различните функции на платформата и допълнителното оборудване на нея.По данни на производителя дистанционното Graupner MX20 HoTT поддържа връзка с приемника до 4000м.
Батерия 10000 mAh, 4S Li-Po
Време на полет 28 минути
Обхват 4000 метра
Тегло 2500 грама
Гаранция 12 месеца
WiFi връзка Не
Опция за камера Да
С вградена камера Не