Logitech banner 1920x40

Доставка

Начин на доставка

Лаптоп.БГ ЕАД доставя своите стоки за цялата страна самостоятелно и/или с помощта на куриерска компания Еконт.

Лаптоп.БГ строго препоръчваме на своите Потребители в рамките на отправяне на поръчки в Платформата да посочват за Адрес на доставка адрес на офис на доставчика на куриерски услуги в съответствие с чл.49 от Общите условия. Това гарантира реална проверка на самоличността на получателя на закупения артикул от страна на представител на доставчика на куриерски услуги и свежда до минимум възможността за измами и злоупотреба с лични данните на Потребителите и/или доставката на закупената от тях стока на трети, неоторизирани лица.

Какво включва доставката

В доставката се включват поръчаните стоки. Фактурата и гаранционната карта могат да бъдат изтеглени от профила ви в сайта.
Всяка пратка се доставя с опцията за преглед преди заплащане на наложен платеж.

Срокове за доставка

За цялата страна доставката е в рамките на 24-96 часа в работни дни, след потвърждаване на вашата поръчка, или в зависимост от това кога Лаптоп.БГ ЕАД, съответно куриерската фирма посещава избраното от вас населеното място.

Цени на доставка

Цената на доставка за територията на Република България е безплатна за поръчки над 300 лв. до офис на куриер. Цената за доставка до адрес започва от 5.00 лв. с ДДС и зависи от стойността на поръчката.